Afbeelding

Bomba Colori zitzak
Deze nieuwe vrolijke, kleurrijke zitzakken hebben aan ieder zijde een ander hippe kleur. De zitzak is geschikt voor binnen en buiten gebruik en door het ruime formaat van 135x170cm bied het een ontspannen comfort.

Aanbieding van €99,00 nu tijdelijk € 69,00 Meer info

Afbeelding

Bomba Kids zitzakken
Deze vrolijke zitzakken zijn in alle mogelijke posities te vormen. Zo wordt de ideale zitpositie gecreëerd. De kussens zijn voor zowel binnen als buiten gebruik.

Slechts € 39,99! Meer info

Afbeelding

Sport Zitzakken
De grootste collectie sport zitzakken in leatherlook. De sport zitzakken zijn leverbaar in Voetbal, Basketbal, Rugby en Tennisbal. Leuk voor op je kamer, sportkantine, beurzen en evenementen maar ook leuk om kado te geven. Verkrijgbaar in diverse formaten en met naam opdruk!

Verkrijgbaar vanaf € 47,50 Meer info

Afbeelding

Terapy Zitzakken
TERAPY is dé ergonomische en comfortabele zitzak van zittend Nederland. De TERAPY zitzak vormt zich, in tegenstelling tot andere zitzakken, geheel naar uw lichaam. Hierdoor zit TERAPY veel beter én vooral gezonder. Terapy heeft z'n familie uitgebreid met leuke kinderzitzakken zoals Stanley en Sydney maar ook Ollie is met zijn vrolijke kleuren een aanwinst in ieder huis!
Wasbare buitenhoes; 15 verschillende kleuren.

TERAPY is dé gezonde zitzak Meer info

Afbeelding

Lazy Jack Zitzakken
Alle Lazy Jack zitzakken zijn gemaakt van Dacron zeildoek: echte zeilbootzeilen!. Super sterk, waterafstotend en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor binnen en buiten gebruik. In eerste instantie is het zeildoek stug en maakt het een knisperig geluid, maar het wordt snel zachter en naarmate je het meer gebruikt.Leverbaar in drie formaten en diverse kleuren.

Leverbaar vanaf € 189,00 Meer info

Afbeelding

Sakje zitzakken
Sakje is de nieuwste rage op het gebied van loungen. Deze loungezakken zijn bestemd voor zowel binnen als buiten doordat de hoes gemaakt is van de stevige stof nylon PVC. Sakje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren waarbij één kant altijd zwart is zodat deze nooit zichtbaar vies wordt. Klein Sakje voor de echte kleintjes en Groot Sakje voor de echte genieters!

KERSTAANBIEDING € 10,00 korting bij een Sakje zitzak! Meer info

Afbeelding
Nieuw

Red Label bedrukte zitzakken
Red Label bedrukte zitzakken zijn full-Color bedrukt aan een zijde met diverse prints zoals Glitter, Baroc, Zebra, UK , enz. Zijn ruime formaat van 135x165cm en de EPS-parels vulling zorgt voor heerlijk en zeer comfortabel zitten en relaxen.

Slechts € 119,00 Meer info

Afbeelding

Hondenkussens
Leuke, hippe hondenkussens van Roommate, Sitting Bull en Sitonit en Sit&Joy. Verkrijgbaar in diverse modellen en formaten.

Verkrijgbaar vanaf € 24,95 Meer info

Afbeelding

Sit&Joy Lounge Outdoor
De lounge serie van Sit&Joy is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik doordat het materiaal waterafstotend is doormiddel van Nano technologie. Met de verschillende elementen kunt de ideale zithoek samenstellen voor op het terras of onder de veranda.

Voor een lekkere relaxte loungehoek! Meer info

Afbeelding

Terapy Stanley zitzak
Voel de spanning uit je lichaam glijden, zodra Stanley je omarmt. De ronde zitzak is een eyecatcher in iedere woonkamer. Deze stuiterbol is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en gemakkelijk te verplaatsen en overal in huis te gebruiken.

CadeauTip! Meer info

Afbeelding

Sit&Joy zitzakken
Sit&joy heeft een groot assortiment zitzakken en lounge stoelen. Door de vele modellen en diverse kleuren is er een zitzak of lounge stoel voor iedereen.

Sit&Joy Balina vanaf € 53,95 Meer info

Afbeelding

L&C Beanbags
L&C Beanbags heeft een groot assortiment zitzakken van hoge kwaliteit. De zitzakken zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren en hebben een aparte binnenzak voor de vulling. Dat geeft meer zekerheid, veiligheid, meer comfort en ze zijn wasbaar.

Voor binnen en buitengebruik! Meer info

Nieuwsbrief
Uw naam

Uw e-mailadres
Euro Safe Shop trustmark