Sit&Joy

Zitzak Vulling Sit&Joy


De originele navulling voor Sit&Joy zitzakken. De zitzakvulling is een gerecyclede korrel, gemaakt van piepschuimblokken.

Merk: Sit&Joy
Beschikbaarheid: Op voorraad

EPS-RE
Door zijn uitstekende eigenschappen is EPS-re uitstekend geschikt om in korrelvorm opnieuw gebruikt te worden. Omdat wij in ons recyclingproces de EPS- structuur niet afbreken of er stoffen aan
toevoegen, behoud ons eindproduct de kwalitatieve eigenschappen van nieuw materiaal. Het soortelijk gewicht van EPS-re is afhankelijk van het aanbod te verwerken materiaal en kan dus per keer verschillen. De prijs van EPS-re ligt vele malen lager dan die van nieuwe EPS parels.
Voor zowel EPS parels als EPS-re geldt dat de korrels op den duur inklinken. De mate van inklinken is afhankelijk van een aantal factoren;
· De totale dikte van het item waarin de korrels zijn verwerkt.
Zo zal een artikel met een dikte van 50 cm minder snel inklinken van een artikel met een dikte van 20 cm.
· De ondergrond speelt een belangrijke rol
Een artikel geplaatst op een harde ondergrond zal sneller inklinken dan hetzelfde artikel op een zachte ondergrond, zoals hoogpolig tapijt of zelfs water.
· Het gewicht van de gebruiker kan een verschil maken.
Een artikel dat gebruikt wordt door een kind met een gewicht van 30 kg zal langer zijn vorm behouden dan een artikel voor een volwassene van 90 kg.
· Het soortelijk gewicht van de korrels.
De basis is in alle gevallen niet opgeschuimd ps korreltje. Omdat de ps- korrels ieder afzonderlijk een opgeschuimd bolletje worden, kunt u zich voorstellen dat de wanden van een bolletje met een soortelijk gewicht van 7 kg/m3 dunner en instabieler zijn dan de wanden van een bolletje met een soortelijk gewicht van 15 kg/m3. Het opgeschuimde bolletje van 15 kg/m3 is ook kleiner dan het bolletje van 7 kg/m3.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »